Playpark Community Forum: Cabal always auto shut down - Playpark Community Forum

Jump to content



Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Cabal always auto shut down

#1 User is offline   AP_yong_lin94 

  • Regular Member
  • PipPip
  • Group: Validating
  • Posts: 103
  • Joined: 14-March 12

Posted 18 May 2012 - 12:48 AM

my cabal always auto shut down after open for few hours , what's the problems ?

I playing on laptop ASUS N55SL-S2064V , Windows 7 HP 64-bits.

-------------------------------------------------------------------------------
(add-on)

dear admin,
since the last gg update , the cabal no auto close already , but still got low percentage will auto close , i will report again next time when my cabal still got auto close , thx admin for your hard work.

-------------------------------------------------------------------------------
(add-on)
my cabal still auto close while enter another map , pls fix o_o at least now i afk personal shop or dummy won't dc (for currently , coz i havn't dc once from shop/dummy yet)

-------------------------------------------------------------------------------
(add-on)
it still auto close after all , admin pls fix it - -

This post has been edited by yong_lin94: 26 May 2012 - 07:02 PM

0


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Other Replies To This Topic

#2 User is offline   mirussgrunder 

  • Achiever
  • PipPipPip
  • Group: Retired Staff
  • Posts: 231
  • Joined: 04-April 12

Posted 18 May 2012 - 09:57 AM

Hi there,

There's few possible way that can cause such error :

1. High temperature of your graphic card and cpu
2. Your cpu fan is dusty
3. Anti-virus or firewall blocking your cabal client

You can try cleaning up your cpu fan and cpu or check your cpu temperature (need software/gadget to check) while playing game and also clean up your temporary files and cache.

Hope this help
0

#3 User is offline   AP_yong_lin94 

  • Regular Member
  • PipPip
  • Group: Validating
  • Posts: 103
  • Joined: 14-March 12

Posted 18 May 2012 - 07:47 PM

I mean the cabal window auto closed up , computer no problems.
and I always disable my antivirus , only will open it when i want to scan virus

This post has been edited by yong_lin94: 21 May 2012 - 09:35 PM

0

#4 User is offline   NiLeXD 

  • Regular Member
  • PipPipPip
  • Group: Verified Members
  • Posts: 445
  • Joined: 06-September 07

Posted 19 May 2012 - 02:27 AM

My friends and I are having the same problems too. I doubt there's any problems with our computers, as we have absolutely no other problems with any other games including AS ones. It crashes randomly when afk-ing/opening shop, entering/finishing dungeons and when also transferring from one map to another. Randomly dcing while walking also happens, but not as often.

This post has been edited by nickz168: 19 May 2012 - 07:28 PM

0

#5 User is offline   Yuri-yuri ? 

  • Regular Member
  • PipPipPip
  • Group: Validating
  • Posts: 304
  • Joined: 20-September 11

Posted 19 May 2012 - 08:44 AM

same here i am having that problem for quite some time
A Pessimist sees the Difficulty in every Opportunity; an Optimist sees the opportunity in every Difficulty.
0

#6 User is offline   k4c4u 

  • Regular Member
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 20-May 12

Posted 20 May 2012 - 04:43 AM

for me it is obviously not because of heat. i turn on my computer like about 10 minutes before nation war and log in to join mission war. when the war starts, cabal autocloses. this happened few times already. autoclose during mission war i hate the most, make me to be in waiting list. grrrr. how to fix this?
0

#7 User is offline   AP_Ragingdragon 

  • Regular Member
  • PipPipPipPip
  • Group: Validating
  • Posts: 530
  • Joined: 03-April 08

Posted 22 May 2012 - 09:00 AM

window 7 problem not so compatible with cabal client probably.
0

#8 User is offline   AP_yong_lin94 

  • Regular Member
  • PipPip
  • Group: Validating
  • Posts: 103
  • Joined: 14-March 12

Posted 22 May 2012 - 12:35 PM

Before I upgrade my desktop pc to laptop , I have no such problems while playing on windows 7 64-bit. So , I guest that windows is no the actual problems maybe o_o
0

#9 User is offline   manhero 

  • Regular Member
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 6
  • Joined: 10-January 12

Posted 22 May 2012 - 11:35 PM

same prob with all my pc in my cyber cafe, on windows vista ultimate and xp pro, i notice this bug after the bm3 update, its better to have no bm3 and let it be like before where we can play for hours with no problem, its getiing up my head now, all my costumer have been complaning on and on to me,i have been following threads with this title going on and on with no action taken by sea, i dont know why, is it cos, the staff aint good enough to repeir the this bug, or est soft have made this bug without fixing it, (puke)
0

#10 User is offline   AP_yong_lin94 

  • Regular Member
  • PipPip
  • Group: Validating
  • Posts: 103
  • Joined: 14-March 12

Posted 23 May 2012 - 12:51 AM

it auto close during i play , i still can forget it
but it auto close while I afk hitting dummy or personal shop while sleep !!! 2nd day when i wake up , i found that my skill point not even raise 1 point , what the ****
0

#11 User is offline   Tenshi32 

  • Regular Member
  • PipPipPip
  • Group: Verified Members
  • Posts: 448
  • Joined: 03-September 08

Posted 23 May 2012 - 12:59 PM

Same problem here.
Auto closing randomly, when opening shop, TGing, standing in town...

Windows 7 64bit user...
http://www.virusgaming.net/cabal_sea/id2.php?id_char=2275.jpeg
I have no heart. I feel no love. No joy, no pain, no sorrow. I am hollow.
0

#12 User is offline   mnbv 

  • Regular Member
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 17
  • Joined: 10-May 12

Posted 23 May 2012 - 06:07 PM

My window 7 64 also this problems before. Then I see there got two program files, x84 and normal. Then one got Cabal one don't have. I put Cabal into that don't have one. Then no more problem. U should try.
0

#13 User is offline   AP_yong_lin94 

  • Regular Member
  • PipPip
  • Group: Validating
  • Posts: 103
  • Joined: 14-March 12

Posted 23 May 2012 - 08:11 PM

mnbv said:

My window 7 64 also this problems before. Then I see there got two program files, x84 and normal. Then one got Cabal one don't have. I put Cabal into that don't have one. Then no more problem. U should try.

file directory should not the actual problems , people that playing on 32bits os no matter is xp or 7 also having this problems.

This post has been edited by yong_lin94: 23 May 2012 - 08:12 PM

0

#14 User is offline   macjacky 

  • Regular Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 78
  • Joined: 02-March 11

Posted 24 May 2012 - 03:20 PM

i also got this problem...
the auto close happen when
1) i warp to a new place by using prem warp
2) in RH... mostly auto close when enter RH Minotaurs area
0

#15 User is offline   macjacky 

  • Regular Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 78
  • Joined: 02-March 11

Posted 24 May 2012 - 03:21 PM

i also got this problem...
the auto close happen when
1) i warp to a new place by using prem warp
2) in RH... mostly auto close when enter RH Minotaurs area
0

#16 User is offline   D33P 

  • Regular Member
  • PipPipPip
  • Group: Validating
  • Posts: 253
  • Joined: 16-December 09

Posted 25 May 2012 - 12:07 PM

Window 7 32 bit user here, cabal cilent offen auto close...
Enter IC or RH dungeon = cilent close
Change channels = cilent close
Change character = cilent close
Using premium warp = cilent close

Window XP no such problem like cabal cilent autoclose...
<DeathSquads>
Beatraax-Death Knight
-Stay out of my way before i crush you or 174-
0

#17 User is offline   AP_yong_lin94 

  • Regular Member
  • PipPip
  • Group: Validating
  • Posts: 103
  • Joined: 14-March 12

Posted 25 May 2012 - 07:46 PM

dear admin,
since the last gg update , the cabal no auto close already , but still got low percentage will auto close , i will report again next time when my cabal still got auto close , thx admin for your hard work.
0

#18 User is offline   horohoro87 

  • Regular Member
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 34
  • Joined: 07-February 09

Posted 04 June 2012 - 04:03 PM

same problem when using windows 64bit.. no problem when using xppppp....
my 64bit gpu is greater than the one in xp =.=
0

#19 User is offline   gnaij 

  • Regular Member
  • PipPipPipPip
  • Group: Validating
  • Posts: 696
  • Joined: 18-May 08

Posted 14 June 2012 - 10:51 AM

mi too.keep auto shut down after icu.sometimes shut down when warping.
What is AS doing?so many maint yet nv fix all these issue.
[IMG]http://i762.photobucket.com/albums/xx261/gnaij/rw315-1.jpg[/IMG]
0

#20 User is offline   LogicField 

  • User Under Moderation
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 19-June 12

Posted 19 June 2012 - 12:10 PM

I'm having the same problems too , hope AS/Est can fix this soon
0

#21 User is offline   AlizeeBeauty 

  • Novice
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 25
  • Joined: 08-June 12
  • LocationSingapore

Posted 24 July 2012 - 05:52 AM

I was doing fine b4 last mauntenance. Now dc all the way till my pt members complete dg n.still can't get in.

Zzz
Life is short, enjoy while you can :)
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic