Playpark Community Forum: error "can't connect to server" - Playpark Community Forum

Jump to content



Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

error "can't connect to server"

#1 User is offline   rubixcube 

  • Novice
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 37
  • Joined: 10-December 12

Posted 11 December 2012 - 12:33 AM

Hey,

i've finally go through the updater who takes hours at first time, then i login, securityshield-thing loads well, the game starts and then i have an error which says "can't connect to server". A friend of mine justtold me that he is online, what the heck is that error ?
0


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

Other Replies To This Topic

#2 User is offline   CraZiiZz 

  • Novice
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 11-December 12

Posted 11 December 2012 - 10:03 AM

same here bro..
i tried many suggestion from game support but it wont help..
i still cant connect to server
0

#3 User is offline   Bianconeri 

  • Novice
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 11-December 12

Posted 11 December 2012 - 10:08 AM

well me either, I couldn't connect to server. Should I configure somethin' on my network?
0

#4 User is offline   Aiyaaaaaa 

  • Novice
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 11-December 12

Posted 11 December 2012 - 10:12 AM

server closes from 2am - 11am
be patient guys =)
0

#5 User is offline   Bianconeri 

  • Novice
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 11-December 12

Posted 11 December 2012 - 10:20 AM

is it GMT+8? well, okay then. I thought there was something wrong with my network configuration. Thanks fyi. :)
0

#6 User is offline   JrGuyz 

  • Novice
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 12-December 12

Posted 12 December 2012 - 07:00 PM

Same too !
But When the server still on, Everybody Gaming. I still can't Connect to the server, please try again later. Whats going on? And the Admin of RO2, No on going teach me what to do
0

#7 User is offline   tigorias 

  • Novice
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 7
  • Joined: 11-December 12

Posted 25 April 2013 - 09:35 AM

only THAILAND, VIETNAM, SINGAPORE, and MALAYSIA, other than that will face that error.
0

#8 User is offline   Almanac 

  • Novice
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 45
  • Joined: 13-December 12

Posted 25 April 2013 - 09:52 AM

old thread
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked