Playpark Community Forum: Can't connect to server?? - Playpark Community Forum

Jump to content



Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

Can't connect to server?? Am i the only one?

#1 User is offline   Baws008 

  • Novice
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 03-January 13

Posted 03 January 2013 - 06:48 PM

Am I the only one having this kind of error? :confused: :confused: This happen before you input your Pin Number :( :( :(

/angry /cry
0


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

Other Replies To This Topic

#2 User is offline   TheBigA 

  • Novice
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 31-December 12

Posted 03 January 2013 - 06:50 PM

I am having the same problem.
It is happening after the hackshield loaded then gameclient loads with UI and Leaves thing. then boom Cant connect to server
0

#3 User is offline   Rapharlo 

  • Apprentice
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 67
  • Joined: 03-January 13

Posted 03 January 2013 - 06:54 PM

Hmmm...what country are you in? And are you stuck on the RO2 title screen?
0

#4 User is offline   Dekisugi 

  • Novice
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 31
  • Joined: 09-December 12
  • LocationIndonesia

Posted 03 January 2013 - 06:56 PM

Hello I'm from Indonesia and I'm experiencing the same thing (can't connect to server; pop up at leaves screen)
Is anyone from Malay / Sin / Thai / Viet experiencing the same thing?
0

#5 User is offline   Rapharlo 

  • Apprentice
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 67
  • Joined: 03-January 13

Posted 03 January 2013 - 06:59 PM

If Malay/Sin/Thai/Viet are experiencing such. Then that means server is down for all. If not...well that means IP BAN is in effect.
0

#6 User is offline   Baws008 

  • Novice
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 03-January 13

Posted 03 January 2013 - 07:06 PM

Yeah, some players experience the same thing, even in the 4 countries mentioned.

IP addresses are piling up:

http://forums.playpa...90#entry2531225
0

#7 User is offline   Rapharlo 

  • Apprentice
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 67
  • Joined: 03-January 13

Posted 03 January 2013 - 07:10 PM

Oh wow. Meaning around this hour RO2 is on its peak hours, so a lot of connection errors. Oh well. Will play around when it is not much experiencing such...like around 4-5 hours. XD
0

#8 User is offline   Rokuvyen 

  • Novice
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 9
  • Joined: 03-January 13

Posted 03 January 2013 - 07:20 PM

Yup, also have a problem! The game does't say anything about being unable to connect to the server, it just shuts down when I try to log in to the game with the character I created.
0

#9 User is offline   KZDoom 

  • Apprentice
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 58
  • Joined: 25-December 12

Posted 03 January 2013 - 07:55 PM

geez I thought I'm gonna let my brain cooldown for 2 hours and then cannot login again lol, oh well I will come back at night...
(and I hope it's not the goddamn IP ban)
0

#10 User is offline   Rapharlo 

  • Apprentice
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 67
  • Joined: 03-January 13

Posted 03 January 2013 - 07:56 PM

View PostKZDoom, on 03 January 2013 - 07:55 PM, said:

geez I thought I'm gonna let my brain cooldown for 2 hours and then cannot login again lol, oh well I will come back at night...
(and I hope it's not the goddamn IP ban)


You and me both. And we are having so much fun. XD
0

#11 User is offline   zahirah0904 

  • Novice
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 03-January 13

Posted 03 January 2013 - 07:59 PM

can someone help me.. why does " non existing account or wrong password" appears? been here for 10hrs signing up following the steps still the same. same text appear. i already reinstall the client for 3x... btw im in malaysia :(
0

#12 User is offline   Rapharlo 

  • Apprentice
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 67
  • Joined: 03-January 13

Posted 03 January 2013 - 08:03 PM

View Postzahirah0904, on 03 January 2013 - 07:59 PM, said:

can someone help me.. why does " non existing account or wrong password" appears? been here for 10hrs signing up following the steps still the same. same text appear. i already reinstall the client for 3x... btw im in malaysia :(


Have you ever tried logging in playpark itself? If it still gives off the same prompt then I think you forgot your email or password.
0

#13 User is offline   AkiraKusano 

  • Novice
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 5
  • Joined: 03-January 13

Posted 03 January 2013 - 08:04 PM

I just wonder does UK IP banned here ?
0

#14 User is offline   KZDoom 

  • Apprentice
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 58
  • Joined: 25-December 12

Posted 03 January 2013 - 08:09 PM

View PostAkiraKusano, on 03 January 2013 - 08:04 PM, said:

I just wonder does UK IP banned here ?

supposed to be... no IP ban , or to be exact I hope not... (since there's still no official clarification from playpark itself)
0

#15 User is offline   Kirataro 

  • Novice
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 04-January 13

Posted 04 January 2013 - 02:40 AM

View PostKZDoom, on 03 January 2013 - 08:09 PM, said:

supposed to be... no IP ban , or to be exact I hope not... (since there's still no official clarification from playpark itself)

I agree.. It'll be very anti-climactic to ban Indo and Filipinos from the game.. :(
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked